Miljömedvetna produkter från Duni

Octabagasse takeaway-lådorna

Octabagasse take away-boxar tar det klassiska Octaview®-designspråket och ger det nytt liv med miljövänliga material i toppkvalitet. Lådorna är tillverkade av bagasse och matchande lock finns tillgängliga i komposterbar bagasse eller 100 % rPET tillverkade av återvunna flaskor. Octabagasse take away-boxar passar både kall och varm mat, och erbjuder maten ett optimalt sätt att visas upp på. De är perfekta för färdigmat och take away-managers som vill begränsa sin miljöpåverkan och skapa lockande displayer som stimulerar impulsköp.Bagasse och rpet

Bagasse är tillverkat av naturligt överskottsmaterial från sockerproduktion: de torra lösa resterna som blir över efter att juicen utvunnits från sockerrör. Under kontrollerade komposteringsförhållanden bryts det snabbt ned biologiskt. Vår transparenta 100% rPET som används för locken har en stark ekologisk historia att berätta. Det är producerat av återvunna plastflaskor. Precis som bagasse ger det möjligt avfall nytt liv.100 % Stearin, 100 % Förnybara

Duni färgade blockljus med den nordiska miljömärkningen Svanen är designade med naturen i åtanke och gjorda av 100 % helt spårbart stearin. De minimerar sotutsläppen och har vekar av hög kvalitet utan orenheter. Vi testar dem såväl internt som externt (DEKRA) för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna.

Föregående nyhet Ecodisk nya hemsida är lanserad
Nästa nyhet Amazonica ger dig en lyxig känsla